6 . استانداردهاي حسابرسي، حاوي اصول بنيادي و روشهاي اساسي حسابرسي، كه در هر استاندارد با حروف پررنگ مشخص شده است، همراه با توضيحات و ساير نكات لازم است. اصول بنيادي و روشهاي حسابرسي ياد شده بايد در پرتو توضيحات و ساير نكاتي كه رهنمود اجرايي آنهاست تعبير و تفسير شود.
7 . درك وبكارگيري اصول بنيادي و روشهاي اساسي حسابرسي به همراه توضيحات مربوط، مستلزم اين است كه تمامي متن هر استاندارد، شامل توضيحات و ساير مطالب مندرج در آن، مطالعه شود و تنها به مطالبي كه با حروف پررنگ مشخص شده است، اكتفا نشود.
8 . در موارد استثنايي، حسابرس ممكن است براي افزايش كارآيي در دستيابي به هدفهاي حسابرسي، انحراف از يك استاندارد را لازم تشخيص دهد. در چنين مواردي، حسابرس بايد بتواند علل انحراف را توجيه كند و مستندات كافي و قابل قبولي نيز در اين مورد داشته باشد.
9 . استانداردهاي حسابرسي منحصرا در مورد موضوعات با اهميت كاربرد دارد.
10. هرگونه استثنا در بكارگيري هر يك از استانداردها، به روشني در بندهاي كليات هر استاندارد بيان شده است.
11. استانداردهاي حسابرسي را بايد به عنوان اصول كلي بكار برد. روشهاي خاصي كه در اجراي هر يك از استانداردها بايد بكار گرفته شود، به قضاوت حرفهاي حسابرس در هر وضعيت خاص بستگي دارد.
12. استانداردهاي حسابرسي تا زماني كه از طريق استاندارد جديد رسما جايگزين نشده يا در مفاد آن تجديدنظر به عمل نيامده، لازمالاجراست.
13. اين مجموعه همچنين شامل ملاحظاتي خاص درباب بكارگيري برخي استانداردهاي حسابرسي است كه به دليل اهميت، به طور مجزا (از بخش 100 به بعد) در اين مجموعه ارائه شده است.
جهت کسب اطلاات بیشتر با ثبت شرکت ارشیا تماس حاصل فرمایید
موضوع : خدمات