به پرتال ثبت شرکت ارشیا خوش آمدید امروز : شنبه ، 9 اردیبهشت 1396
جستجو در سایت

پلمپ دفاتر 1396

ثبت شرکت با مسئولیت محدود :
ثبت و تغییرات شرکتهای تعاونی :
آخرین مقالات
کلمات کلیدی

ثبت شرکت

ثبت شرکت -ثبت شرکت در نروژ

می خواهید شرکت خود را باکمترین هزینه ثبت کنید؟ ثبت شرکت ارشیا در کنار شماست

ثبت محدود – ثبت تعاونی – تغییرات –پلمپ دفاتر

 

 

ثبت شرکت در نروژ

 

هر کسی می تواند به عنوان توریست، ملاقات اعضای خانواده و یا سفر تجاری از نروژ تقاضای ویزا نماید. ویزا برای سفر به نروژ و دیگر کشورهای عضو پیمان شنگن حداکثر تا ۹۰ روز اعتبار دارد. در اصل ویزایی که توسط یکی از کشورهای عضو پیمان شنگن صادر می شود، قابل تمدید نمی باشد. در این زمینه استثنائاتی وجود دارد از جمله اینکه ویزای اصلی شما برای کمتر از ۹۰ روز صادر شده باشد. در هر حال ویزای اصلی بیشتر از ۹۰ روز اقامت در طی شش ماه در محدوده کشورهای شنگن داده نخواهد شد. ویزایی که شما از نروژ دریافت می کنید ، برای سفر به کلیه کشورهای عضو پیمان شنگن معتبر خواهد بود.
به چه کسانی ویزا داده می شود:
در اصل همه کسانی که قصد سفربه نروژ را دارند، نیاز به ویزا دارند. استثنائاتی برای کشورهایی وجود دارد که ورودشان به نروژ آزاد است و نیار به ویزا ندارند. هر کسی می تواند درخواست ویزا خود را به سفارتخانه های نروژ در کشور محل زندگی خودش ارائه دهدو از این پس درخواست ویزاها در سفارتخانه ها بررسی و جواب داده می شود. این امکان وجود دارد که درخواست ویزای شما برای رسیدگی اداره خارجیا ن در نروژ ارسال شود. در این صورت زمان بررسی طولانی تر خواهد شد. چنانچه در خود سفارتخانه بررسی شود، معمولا دو هفته طول می کشد که شما جواب درخواست خود را دریافت کنید.
چنانچه با ویزای شما موافقت شود بایستی شما مدراک زیر را دارا باشید:
پاسپورت معتبر برای سفر. بیمه مسافرت که برای کل کشورهای عضو شنگن معتبر باشد. میزان مبلغ بیمه شما نبایستی کمتر از مبلغ ۳۰۰۰۰ یورو باشد. قبل از اینکه به شما ویزا داده شود بایستی مدارک لازم را به سفارت ارائه دهید. برای رسیدگی درخواست ویزا، شما بایستی مبلغی به عنوان هزینه بررسی پرونده را به سفارت بپردازید.
ضمانت بانکی به مبلغ ۵۰۰۰۰ به عنوان شرط برای دادن ویزا:
برای صدور ویزا این امکان وجود دارد که اداره خارجیان نروژ، از کسی که در نروژ زندگی می کند ، درخواست ضمانت بانکی نماید. چنین ضمانتی هنگامی درخواست می شود که اداره خارجیان نسبت به بازگشت به موقع فردی که ویزای ملاقات گرفته است، شک و ابهام وجود داشته باشد. چنانچه فردی بخواهد از خانواده خود که در نروژ زندگی می کند، ملاقات نماید، بطور طبیعی نیاز به ضمانت بانکی وجود ندارد. این طرحی است که دولت برای افراد دیگری که عضو درجه یک خانواده نباشد در نظر گرفته است. این شرط برای افراد جوان نیزاحتمالا بکار خواهد رفت.
کارکرد ضمانت بانکی ان است که چنانچه فردی که با ویزای توریستی برای ملاقات اعضای خانواده اش به نروژ آمده است ولی پس از زمان مهلت قانونی ویزایش به کشور بازنگردد و یا به کشور دیگری سفر کند و در آنجا تقاضای پناهندگی نماید، با استفاده از این ۵۰۰۰۰ کرون ، وی را به کشورش بازگردانند.
ویزای ورود به نروژ برای نیروی کار
نروژ در نظر دارد به سالانه ۵۰۰۰ نفر از متخصصین خارج از اتحادیه اروپا که واجدشرایط و دارای تخصصهای مورد نیاز این کشور باشند اجازه اقامت متخصصین و بالطبع اقامت دائم بعد از سه سال اعطا کند.تا به حال رقم متقاضیان از ۲۷۰۰ در سال فراتر نرفته است.متخصصین آمریکایی استرالیایی چینی هندی فیلیپینی و کانادایی در صدر لیست متخصصین غبر اروپایی قراردارند.
فرد بایستی دارای پیشنهاد کاری مشخصی از طرف یک کارفرما در نروژ باشد.
متقاضی بایستی کارگری ماهر یا متخصص باشد. شرط متخصص بودن آن است که تحصیلات فرد متقاضی حداقل معادل سه سال دبیرستان در نروژ باشد. یا در رشته های کاری و تخصصی در دانشگاه و دانشکده مدرک تخصص خود را دریافت کرده باشد. از جمله لوله کش و یا پرستارو یا دیگر شغلهای فنی و حرفه ای.

دفاتر پستی منتخب

موضوع : مقالات

تاریخ : 29-09-1393, 00:05

 

با ارسال نظرات ارزشمند خود ما را همراهی کنید

ارسال نظر


انواع صورتجلسات تغییرات شرکتها :
آخرین ارسال های انجمن ثبت شرکت ارشیا
رهگیری پرونده ثبت شرکت
دفاتر پستی منتخب

ثبت شرکت سهامی خاص :
ثبت برند :
اطلاعیه ها و اخبار
نظرسنجی
به نظر شما مناسب ترین شرکت برای شروع فعالیت اقتصادی کدام شرکت می باشد ؟
شرکت محدود
شرکت خاص
موسسه
شرکت تعاونی
قالیشویی در شهران|درب ضد سرقت|کرکره برقی|ایزوگام|کفسابی