اربعین امام حسین(ع)، زنگ خطر برای تاریخ است
یک کارشناس مذهبی گفت: برپایی اربعین امام حسین(ع)، برگزاری مراسم چهلمین روز شهادت امام حسین(ع) و یاران او نیست بلکه یک بیدارباش و زنگ خطر برای تاریخ است که واقعه عاشورا بازهم اتفاق میافتد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، حجتالاسلام محمد امیری در جمع خبرنگاران با اشاره به فلسفه اربعین امام حسین(ع) افزود: در رابطه با اربعین امام حسین(ع) میتوان به این نکته اشاره کرد که روز اربعین حسینی روزی است که اسرای اهلبیت(ع) به سرزمین کربلا بازگشتند و با بزرگداشت شهدا و برپایی عزاداری ضمن بیان عظمت امام حسین(ع) به تبیین اهداف قیام و یادآوری اشتباهات مردم پرداختند و مردم متوجه شدند که دچار خسارت عظیمی شدهاند که دیگر به هیچوجه قابل جبران نیست.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد: اربعین به ما یادآوری میکند که در مواقع و زمانهای حساس و نیاز باید به دعوت رهبر و مقتدایمان لبیک و پاسخ مناسب دهیم که پس از گذشت زمان نه خودمان پشیمان شویم و نه درس عبرتآموزی برای آیندگان باشیم.
حجت الاسلام امیری اضافه کرد: در جامعهای که قدر و منزلت ولی خدا و احیاگر سنتهای فراموش شده را ندانند و مردم سرگرم کار خود و زندگی خود باشند و نسبت به اتفاقات پیرامون خود بیتفاوت باشند حادثه عاشورا اتفاق میافتد.
وی با اشاره به اینکه خروجی این قبیل مجالس و محافل عزاداری امام حسین(ع) انسانهایی حسینگونه است که در مقابل کجرویها ایستادگی میکنند و فرهنگ عاشورا را سرلوحه خود قرار میدهند، گفت: ما باید این نکته را مدنظر قرار دهیم که هر زمانی میتواند عاشورا باشد و هر مکانی کربلا(کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا)، حادثه عاشورا از نظر زمانی یک نیمروز بیشتر نبوده اما از نظر تاثیرگذاری قرنها در جامعه و ملتهای آزادیخواه تاثیر خودش را گذاشته و متعلق به زمان و کشور و ملت خاصی نیست.
این کارشناس مذهبی افزود: هرکجا که یک فرد به مانند یزید هست باید بدانیم که فرد به مانند حسین(ع) در مقابل او ایستادگی میکند.
حجت الاسلام امیری اظهار کرد: در بیانات امام حسین(ع) داریم که هدف از قیام را احیاء امر به معروف و نهی از منکر میداند و واضح است که این فریضه یکی از واجبات دین است.
انتهای پیام
موضوع : اخبار » تیتر اخبار » خبرگزاری ایسنا